Huwelijksreportage

De meest gefilmde gebeurtenis is zonder twijfel een huwelijk. Een mooie videoreportage van deze dag is dan ook onmisbaar en laat U vast nog momenten zien die op de dag zelf aan U voorbij zijn gegaan…

Wat kunt U verwachten van een videoreportage van Verberne Video Producties:
De videoreportage start met een aaneenschakeling van foto's van de huwelijksdag! Passende muziek bij deze introductie zorgt ervoor het juiste gevoel te creŰren! Hierna volgt het videoverslag van de huwelijksdag.

Naast het filmen, maak ik gedurende de gehele dag ook foto's. Een gedeelte hiervan wordt gebruikt voor de introductie van de film en enkele van de mooiste foto's ziet U terug op de full colour DVD-hoes! Voor ge´nteresseerden kunnen de foto’s op CD worden aangeleverd.

In totaal duurt een huwelijksreportage ongeveer 2 uur en deze wordt afgeleverd op DVD –r of +r. Daarnaast wordt van de reportage een samenvatting gemaakt die alle hoogtepunten in ongeveer een 30-45 minuten laat zien.

Van zowel de huwelijksreportage als de samenvatting is het gewenste aantal exemplaren te verkrijgen. Tevens heb ik altijd nog een back up in eigen bezit.


Overige producten

- Bedrijfsreportages
- Overzetten van VHS, video 2000, Hi8 en DV op DVD –r of +r
- Bewerken van bestaand videomateriaal
 

FRANKVERBERNE.NL - 2005